Hirdetés

(Vége) GS Hype - StarCraft II Special

|

Ma egy speciális kiadással jelentkezik a GameStar Hype, mi már itt vagyunk a Millenáris Fogadóban és csak rátok várunk. Élő közvetítés is lesz, kattintsatok a részletekért!

Hirdetés

[Frissítés:] a közvetítés már javában zajlik, aki nem szeretne lemaradni az "éjféli zerg rohamról" és a fantasztikus hangulatról, az ne habozzon és tartson a helyszínen tartózkodó kollégáinkkal! Az élő adás továbbra is a gamestar.hu/live címen nézhető!

Arra gondoltunk, hogy ezúttal a hírek helyett kijövünk a StarCraft II launch party helyszínére, hiszen ma éjfélkor StarCraft 2: Heart of the Swarm megjelenés! Mi már itt vagyunk, és forgattunk is, mindezt azért, hogy vethessetek egy pillantást az előkészületekre és bepillanthassatok a kulisszák mögé.

Sok sürgő-forgó embert találtunk, akik mind azért vannak itt, hogy ti jól érezzétek magatokat, mielőtt hozzájuthatnátok a StarCraft II várva várt kiegészítőjéhez, a Heart of the Swarm-hoz. A színpad már áll, ahol sok ismerős GameStaros arc fog megfordulni, sőt, ma este láthatjátok majd először kis családunk legújabb női tagját is.

Mindenképpen érdemes lesz tehát ma este kinézni a Millenáris Parkba, értékes nyeremények, SC2-es koktélok (természetesen csak a 18 éven felüli közönségnek), profi játékosok, kvízek, sok móka, kacagás és persze maga a StarCraft 2 kiegészítő vár benneteket.

Ha nem tudnátok jönni, akkor nézhetitek az élőben zajló GameStar Aréna Live-ot a helyszínről, ha a technika is úgy akarja. Várunk titeket este fél 8-tól a gamestar.hu/live címen, ahol élőben számolunk be a megnyitó érdekességeiről, beszélgetünk veletek és persze próbáljuk a buli hangulatát becsempészni a nappaliba.

Mi már itt vagyunk, ugye találkozunk majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)