Hirdetés

GS Hype - Steam, Ratchet and Clank: Nexus, The Walking Dead: 400 Days, Rambo

|

Julcsi hírei: nyári leárazások a Steamen, bejelentették a Ratchet and Clank: Nexus-t, The Walking Dead: 400 Days teszt és Rambo: The Video Game előzetes a GSO-n és 007: Quantum of Solace teljes játékot kaptok a júliusi GameStar magazinhoz.

Hirdetés

Holnapután kezdődik a GameStar tábor, a csapat már nagyon készülődik, de a játékvilág nem hagy minket hírek nélkül, Julcsi pedig nem hagyja, hogy ne értesüljetek róluk.

A Steamen megkezdődtek a nagy nyári leárazások, a GSO pedig folyamatosan beszámol nektek arról, hogy melyik játékokat vásárolhatjátok meg nagyon kedvező áron. A különböző időközönként változó akciókért érdemes ébernek lenni.

Korábban is sejteni lehetett, de most már biztosan vagyunk benne, hogy megjelenik az Insomniac Games játéka a Ratchet and Clank: Nexus. A sorozat legújabb része az egyjátékos folyatása lesz a Tools of Distruction-nek és az A Crank in Time-nak, így a jól ismert karakterek térnek majd vissza az életünkbe.

A GSO-n már olvashatjátok HP tesztjét a The Walking Dead: 400 Days DLC-ről. Amíg a második évadra várunk érdemes egy pillantást vetni erre a kiegészítőre is, HP 8.1-re értékelte ugyanis, legnagyobb aggodalma Clementine távolléte a játékból.

Egy előzetest is találtok a GSO-n, amiben azt találgatjuk, hogy vajon a Rambo: The Video Game mennyire lesz filmes, és inkább aggodalommal vagy izgatottan álljunk hozzá. A klasszikus 82-es Rambo főhősét kölcsönzi a játék, de lesznek benne újítások is. Meglátjuk.

A júliusi GameStar hamarosan megjelenik, és ezúttal is kaptok hozzá ajándékba egy teljes játékot, ami nem más, mint a 007: Quantum of Solace. A GS annak idején 81%-ot adott a Bond játéknak, aminek nagy erőssége a filmből kölcsönzött szinkronhangok, és arcok használata, az ismerős zenéről nem is beszélve.

Indul a Hype Julcsival, úgyhogy ne menjetek sehova.

YouTube csatornánkon a szokásos sorozatok mellett, jövő héten meglepetések is várnak rátok, iratkozzatok fel, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)