Hirdetés

GS Hype - The Last of Us, Crytek, SWTOR, Total War: Rome 2

|

Siriustól hallhatjuk ma a híreket: már nem él a telefonszám a The Last of Us-ban, kiadó lesz a Crytek, új frissítés jön az SWTOR-hoz, kiderült a Total War: Rome 2 gépigénye.

Hirdetés

Lassan visszatérőben van a meleg, de a medencézés mellett szakítsatok egy kis időt a játékvilág mai híreire is. Velünk könnyen és gyorsan megtehetitek.

A Naugthy Dog gyorsan reagált, és máris kivették a játékból a véletlen bekerült, működő telefonszámot, amin egy amerikai telefonszex-vonalat érhettek el a lelkes játékosok. Bármi vezérli azokat, akik random számokat hívnak fel játékokból, most kereshetnek új célpontot.

A Crytek játékkiadásba vágja a fejszéjét. A Warface című free-2-play játékukat fogják saját gondozásban megjelentetni, de később valószínűleg további címek kerülnek a fejlesztőcégnél frissen alapított kiadó részleg hatókörébe. Ennek a részlegnek a létrehozása Dirk Metzgert feladata volt, aki az NCSofttól igazolt át, ahol marketing igazgatóként dolgozott, tehát valószínűleg tudja, mi kell a feladat végrehajtásához.

Megérkezett a 2.3 frissítés a Star Wars: The Old Republichoz, amiben egy új küldetéshelyszínt találhatunk, a CZ-198-at, egy holdat, ami a Czerka Corporation birtokában van. Ezen a holdon két flashpoint, a Czerka Corporation Lab, valamint a Czerka Core Meltdown is elérhető lesz. Ezen kívül egy lehetséges társ is érkezik, egy Treek nevű ewok formájában, aki egymillió creditért tankunk vagy healerünk is lehet.

Kiderült a Total War: Rome 2 gépigénye. Szép játékról beszélünk, tehát nem meglepő, ha erősebb PC-re van szükség a futtatáshoz. Katt a linkre, nézzétek meg, nektek működik-e.

Végül egy nagyon hangulatos videót találtunk, ami a Mirror’s Edge-et keltette életre, az alkotók tudta és tényleges akarata nélkül. A videóban látható mozdulatok letisztulságának, valamint a belső kameranézetnek köszönhetően egy az egyben sikerült visszaadniuk a nagysikerű parkour játék hangulatát (vagy a játéknak a parkourét?).

Nézzétek a Hype műsorát!

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra hamar, ahol mostmár lejátszási listákra bontva láthatjátok a legfrissebb videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)