Hirdetés

GS Hype - The Last of Us, Playstation 4, Xbox One

|

HP ismét a kamera előtt: kiszivárgott The Last of Us értékelés, a PS 4-en futnak majd a használt játékok is és a Microsoft E3-as konferenciája nem a tévékről fog szólni.

Hirdetés

HP visszatért a kamera elé, hogy ne csak írjon nektek a játékvilág híreiről, hanem el is mondja nektek a Hype-ban.

Szerdán érkezik a GSO-ra Daev tesztje a The Last of Us-ról, várjátok? Annyit talán elárulhatunk, hogy szerelmes a játékba. Az Empire magazin viszont félreértette az embargó dátumát, máris előrukkoltak értékelésükkel, amit azóta persze már leszedtek az oldalról.

Az Oculus Rift  vezetője tervezője, Andrew Scott Reisse tragikus balesetben hunyt el 33 évesen. Egy autós üldözés vétlen áldozata lett a tehetséges tervező. 

Az Infinity Ward egykori közösségi menedzsere Robert Bowling miután új stúdiót nyitott, magával vitt egy életnagyságú Ghost szobrot, ami a rendőrség kicsit félreértett és rárúgta az ajtót a fejlesztőkre. Nem lett semmi baj, a fejlesztők és a rendőrök végül egy jót játszottak.

A Playstation 4-nél biztosan nem lesz szükségünk állandó internetkapcsolatra, ráadásul a legújabb információk szerint a használt játékok is gond nélkül futnak majd rajta. Shusei Yoshida azt mondta ők nem állnak a játékosok útjába, csak a kiadókon múlik a dolog.

Közeleg az E3 és reméljük, hogy tényleg van miért ennyire várnunk a nagy eseményt. Például azért, mert Major Nelson állítása szerint a Microsoft konferenciája ezúttal nem a tévékről fog szólni. Ez pedig azt jelenti, hogy valami másról.

Maradjatok velünk mert indul a Hype HP-val!

Ne felejtsetek el feliratkozni YouTube csatornánkra sem, mert sok meglepetés vár még ott rátok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)