Hirdetés

GS Hype - THQ, Metro Last Light, The Evil Within, Anno Online

|

Julcsi ismét elhozta a játékvilág legfrissebb híreit: új videók érkeztek a Metro Last Ligth-hoz és a Dead Island Riptide-hoz, és az Anno Online zárt bétája is elindult.

Hirdetés

Szép lassan gazdára talál a THQ összes IP-ja. Azt már tegnap is tudtuk, hogy a Homelandet a Gearbox viheti majd haza, de arra nem szavaztunk volna nagy összegben, hogy a Nordic Games megszerzi magának a Darksiderst, a Red Factiont, az MX-et és még több kisebb játékot.

Ezen a héten sem maradunk új Metro Last Light videó nélkül. Végre megtudjuk, hogyan használjuk a sötét metróalagútban legjobb barátunkat, arra az esetre pedig, ha az életben maradáshoz nem elég az, hogy ügyesen világítunk, azt is megmutatják, hogyan tudjuk testreszabni fegyvereinket.

 Az amerikaiak mától szabadon mészárolhatják a Dead Island Riptide zombijait, és ennek örömére a Deep Silver és a Techland kiadott egy újabb kedvcsináló launch trailert. Holnapután hozzánk is megérkezik a zombis őrület, addig jobb híján nézegessétek a videót.

Elindult az Anno Online zárt bétája. A Ubisoft Blue Byte az Anno 1404 után a játék böngészős változatával rukkolt elő az online játék lehetőségeivel kiegészítve.  Ha kedvet kaptatok, nyomás jelentkezni a zárt bétára.

Az elég parásra sikerült The Evil Within bemutatkozó videó után, most még ütősebb képek láttak napvilágot a Bethesda túlélő horrorjából. A játék csak 2014-ben érkezik majd, de a mi osztatlan figyelmünket már most kiérdemelte.



Ne felejtsetek el feliratkozni YouTube csatornánkra is, ha kíváncsiak vagytok a legérdekesebb hírekre, tesztekre, érdekességekre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)