Hirdetés

GS Hype - Tom Clancy's The Division PC, Killzone: Shadow Fall, GameStart, Hitman

|

Mit mond ma Julcsi? The Division PC-s petíció, elindult a GameStart, Killzone: Shadow Fall gameplay és vegyes hírek az IO Interactive háza tájáról.

Hirdetés

Ma kedd van, és ahogy a szóbeli érettségik végéhez közeledünk, úgy fogynak a mérethelytelen öltönybe és matrózblúzba csavart fiatalok szép országunk közterein. Eközben a játékvilágban...

Petíció indult a a Ubisoft nagyon ígéretes Tom Clancy The Division PC-s megjelenéséért. Egyelőre csak Xbox One-ra és PlayStation 4-re ígérték a játékot, de nincs még veszve semmi. Rajtunk múlik a dolog.

Elindult a legújabb videós projektünk, a GameStart. Ebben a sorozatban GameStaros szerkesztők azt csinálják, amihez a legjobban értenek: rengeteg játszanak és közben be nem áll a szájuk. Az első játék a Naughty Dog csodája, a The Last of Us.

Érkezett egy meglehetősen hosszú Killzone: Shadow Fall gameplay, ami egy komplett high-tech háborúba enged egy kis betekintést. Nem is olyan kicsit, mert a 21 perces videóban bőven lesz alkalmunk ízlelgetni a PlayStation 4 nyitócímeként hirdetett Killzone: Shadow Fall új megoldásait és gyönyörű környezetét.

Szex költözik az Oculus Riftre. Mit mondjunk még erről? A lényeg, hogy a Wicked Paradise 2014-ben érkezik PC-re, és egy kis erotikát igyekszik csempészni az új technológiába.

A Square Enix a Hitman sorozatot fejlesztő IO Interactive fejlesztőinek a felét elbocsájtotta. A döntés a marcona játékiparbeli viszonyok miatt született, de igyekeznek az érintetteknek a cégen belül, vagy más stúdióknál munkát találni. Öröm az ürömben, hogy az IO megmaradt tagjai mostantól gőzerővel dolgoznak egy új Hitman játékon.

A többiről majd Julcsi beszámol nektek, úgyhogy ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A YouTube csatornánkon az összes eddigi adást megtekinthetitek, illetve már fent van a GameStart sorozat első része is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)