Hirdetés

GS Hype - Tom Clancy's The Division, Star Wars: Battlefront, Mad Max

|

Julcsi mai hírei: változások az Xbox achievement rendszerében, jöhet más platformokra a Tom Clancy's The Division, hírek a Star Wars: Battlefront-ról és Mad Max előzetes a GSO-n.

Hirdetés

Vége van az idei E3-nak, amit kicsit sajnálunk, de nem lesz rossz az éjszakákat ismét alvásra használni sem. Rengeteg újdonságot és csodát kell feldolgoznunk ami az elmúlt pár napban ért minket, és jó alkalom lesz erre a jövő heti GameNight, ahol az E3 biztosan téma lesz.

A Microsoft újragondolta Achievement rendszert, és az új Xbox-on már új kihívásokkal és jutalmakkal találkozhatunk majd. Nem csak a gamescore-okért kell hajtani, lesznek szezonális achievementek, a kihívások pedig nem csak egy játékra vonatkoznak majd. Részletek a GSO-n.

Az első látásra zseniálisnak ígérkező Tom Clancy's The Division biztosan érkezik PS4-re és Xbox One-ra. Persze mi örülnénk, ha PC-re is jönne, és azt hiszem ezzel ti is így vagytok. A Massive Entertainment pedig egy biztató üzenettel elhozta nekünk a remény sugarát. Next-genre optimalizálják a játékot, de nem zárják ki a többi platform lehetőségét sem.

A Star Wars:Battlefrontot a bejelentés pillanatától a megjelenésig feszült figyelemmel fogjuk követni. Most az EA Games főnökétől megtudtuk, hogy a játék nem a Battlefront sorozat része, ugyanis a DICE teljesen magáévá akarta tenni a játékot, illetve azt is, hogy nem egy Star Wars bőrbe bújtatott Battlefieldről van szó. Viszont Star Wars, úgyhogy menő lesz.

Az Avalanche Studios poszt apokaliptikus világban játszódó sandbox TPS-e, a Mad Max a Sony konferencián került szóba. Most a projekt kreatív igazgatója és vezető dizájnere árult el nekünk titkokat a játék koncepciójáról és néhány részletéről. Mi pedig összeraktunk nektek egy előzetest, amiből elég sok minden kiderül. 

Maradjatok velünk, mert indul a mai Hype, ezúttal Julcsival.

Ha kíváncsiak vagytok exkluzív E3-as videóinkra, amiket feliratozunk is nektek, látogassátok meg YouTube csatornánkat, és ha már ott vagytok, iratkozzatok is fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)