Hirdetés

GS Hype - új GameStar, Zombi, Need for Speed és sok más

|

Mivel négynapos szünet előtt állunk, rendhagyó módon most szerdára csúszott heti híradónk - ettől függetlenül viszont tele van érdekes hírekkel, nézzétek csak!

Hirdetés

Akármennyire is fáj ezt elismerni, már csak néhány nap van hátra a nyárból, de van itt nekünk ez az augusztus 20., meg az azt követő négy nap, ami miatt mozulni sem lehet a strandokon, a vendéglátóhelyek forgalma az égbe szökik, mindenki rohan kiélvezni a napsütést. Vagy az esőt. Épp amit.

Ennek ellenére a GSO gépezete a hét további részében is dübörög, viszont úgy gondoltuk, a kicsit szünetelő Hype-ot már szerdán visszahozzuk, mert így is annyi minden történt, hogy arról rovatot lehetne csinálni a GameStar magazinban. És ha már így ide kanyarodtunk, a Hype-ban HP (aki nem Hype Péter, de nyugodtan lehetne) elmondja, mi mindent találtok az újságárusoknál a mai naptól fogva kapható 2015/08-as lapszámban, de láthattok egy szeletet a Need for Speed játékmenetéből, mesél egy kicsit az "U"-talanított Zombiról, a rettenetes konzolszörnyetegről, az OUYE-ról, és a hét további fontos vagy érdekes híreiről. Itt, ni:

Ha feliratkoztatok már YouTube csatornánkra, akkor a legjobb arcok vagytok a világon, ha még nem, akkor is jó arcok vagytok, csak nem annyira. Ugye ANNYIRA jó arcok akartok lenni? Tudjátok, mi a teendő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)