Hirdetés

GS Hype - Xbox One, Batman: Arkham Origins, Murdered: Souls Suspect, Injustice

|

Sirius mai hírei: PC-kkel pótolták az Xbox One-okat az E3-on, Batman: Arkham Origins és Murdered: Soul Suspect gameplay videó érkezett, hordás vagy allis pólót szerezhettek Xbox avatárjaitoknak és érkezik az új Injustice: Gods Amung Us DLC.

Hirdetés

Ugyan az E3-nak vége, de az utórengései még éreztetik hatásaikat. Az esemény még mindig tartja magát és újabbnál újabb híreket dob elénk, amikről mi be is számolunk nektek.

Julian Rignall elmondása szerint, az E3-on kiállított Xbox One standok közül legalább az egyiken nem Xbox One-ok futtatták a játékokat, hanem közönséges PC-k. Erre egy sajnálatos baleset miatt jött rá, amikor is az általa játszott próba darab kifagyása után a Windows 7 ismert felülete ugrott fel.

15 perc hosszúságú Batman: Arkham Origins gameplay videó érkezett. A videóban megnézhetjük a felújított detektívmódot, valamint a gonosztevők közül is feltűnik kettő.

A Murdered: Soul Suspecthez is érkezett egy hasonló videó, amiben végre részletesebben is betekinthetünk a játékmenetbe. Már önmagukban is érdekes játékelemek egész armadájával találkozhatunk, például az emberek megszállása, szellemekkel való interakció, vagy a falon átjárás.

A worldofwarcraft.hu-ra ellátogatva, egy allis vagy egy hordás pólóval gazdagíthatjátok Xbox avatárotok ruhatárát. Ehhez nem kell semmit tennetek, csak kérnetek egy kódot, majd aktiválni azt.

Az Injustice Gods Amung Us új letölthető karaktere Zod tábornok lesz, aki a Superman II-ből vagy a Man of Steelből lehet ismerős, és Superman egyik legerősebb ellenfele. A tábornok egyedi mozdulatait bemutató videó jövőhétre várható.

A többit majd Sirius elmondja, úgyhogy ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A YouTube csatornánk továbbra is minden csoda színtere, úgyhogy tessék gyakran látogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)