Hirdetés

GS Hype - Xbox One, Call of Duty: Ghosts, Quantum Break

|

Ma Sirius számol be nektek a mai és a tegnapi, igen eseménydús nap történéseiről, az Xbox One bejelentéstől a Call of Duty: Ghosts-on át, egészen a Quantum Breakig.

Hirdetés

Éppen jókor jött ez a kis hétfői szusszanásnyi szünet, mert tudtuk, hogy másnap, az Xbox One bejelentésének napján nem sok pihenés jut egy játékújságírónak.

Tegnap este megrendezésre került az első GameNight, a GameStar saját rendezvénysorozatának első felvonása. A mostani az Xbox One családi körben való megünneplését tűzte ki magának célul, de mostantól minden hónapban találunk okot az ünneplésre. A következő GameNight témájáról, időpontjáról és minden másról hamarosan értesülni fogtok a GSO-n.

A tegnapi nagyszabású Microsoft rendezvényen nem csak a next-gen Xbox varázslatos hardverét és a perifériák bravúrjait mutatták meg nekünk, hanem elhúzták előttünk a mézesmadzagot is, miszerint rengeteg részben, vagy teljesen Xbox One exkluzív játék érkezik az elkövetkezendő egy évben.

A Xbox One bejelentést használta ki az Activision is, hogy először mutassa meg a nagyközönségnek a Call of Duty sorozat legújabb részét. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor olvassátok el a Call of Duty: Ghosts előzetesünket a GSO-n.

Az imént említett exkluzív címek sorát az Alan Wake szériáról ismert Remedy nyitotta meg a Quantum Breakkel. A dolog érdekessége az, hogy ez nem csak egy játék, hanem vele párhuzamosan egy tévésorozat is elrajtol majd.

A Microsoft hivatalos next-gen piacra való belépését természetesen a konkurencia is megérezte... Csak nem pont úgy, ahogy azt a cég szerette volna. Az esemény után egy pár órával már szignifikáns növekedést lehetett látni a Sony részvényeinél.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

A csodálatos YouTube csatornánk is megér egy kattintást, hiszen ott pihen az igényes tartalom, és ha már erre jártok, akkor feliratkozni se felejtsetek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)