Hirdetés

GS League Paintball Party - holnap

|

A GS League szeretettel várja az általa rendezett paintball partyra a táborozókat és a GSO-ról ismert arcokat.

Hirdetés

Jövő szombatra, Dunakeszi határába, egészen pontosan Aligamajorba szervezzen magának programot mindenki, aki szeretne a GSO-ról ismerős arcokkal találkozni és táborozó cimborákat viszontlátni, hogy velük közösen töltsön el egy egész napot.



A program paintball megszakítva egy baráti csevegésre és további ismerkedésre is lehetőséget biztosító ebéddel. Természetesen a megunhatatlan konzol vs. pc, warez vs. vásárlás vitákat is fel lehet újítani egy-egy jól irányzott lövéssel támasztva alá érveinket.
A részvétel költsége fejenként 6900 forint helyett 6700 forint, amiben benne foglaltatik az egész napra lefoglalt paintball pálya, a teljes felszerelés (félautomata paintball fegyver, gázpalack, fejvédő maszk, teljes ruházatot védő overall, valamint igény esetén mellkasvédő), fejenként 250 golyó (további muníció golyónként 12 forintért vásárolható), bográcsgulyás ebédre, ásványvíz és forró tea a szomj oltására.



Természetesen az öltözőt, a zuhanyzót és a mosdót is igénybe lehet venni az őrzött parkolóval egyetemben.
Végül, de nem utolsósorban meg kell emlékeznünk a jó társaságról és a nyereményekről is.

Ismételjük át még egyszer!

Időpont: 2011. november 5. (Regisztráció 10:00-tól)
Helyszín: Alagimajor (térkép)
Regisztrációs űrlap és további információk a jelentkezéshez:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJ6QTB4QTgwWU1aY0pJY05zVnRWSWc6MQ

A további részletekről az űrlapon megadott elérhetőségen keresztül lehet érdeklődni!
Ár:
6700 forint
Utazás: Egyénileg



Megközelítés autóval (Budapesttől 5 perces autóút):
Budapestet az M3-on elhagyni, a városból kijövet a 2/B jelű úton Vác-Hont felé az autópályáról letérni, a 2/B-ről az első lehajtón Rákospalota/Fót irányban lefordulni és Fót felé haladni kb. 500 m-en át. A körforgalmat az 'Alagimajor' kihajtónál elhagyni, a "Paintball" feliratú tábláig (felüljáró után kb. 100 m-re) haladni, s követni az útjelző táblákat a pályáig.

Tömegközlekedéssel (Budapesttől 24 perces út):
A Nyugati pályaudvarról Veresegyház-Vác felé induló vonatról "Alagimajor" megállónál leszállni, a pályára besétálni (kb. 5 perc)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)