Hirdetés

GS Live 17.00 órakor - vendégünk Köves Krisztián Károly

|

Ma a Halálkeringő című film rendezője mesél nekünk.

Hirdetés

Beavat majd minket sok mindenbe, többek közt a vizuáleffektek filmbéli alkalmazásáról és kivitelezéséről (melynek fő mozgatórugója a PC platform), egyéb digitális mozgóképes trükkökről hull le a lepel.

Persze legalább ekkora teret kap majd Krisztián gamer-irányba, hiszen e témában is otthonosan mozog.

No meg szóba kerül minden bizonnyal a Halálkeringő is, alapvetően a kulisszatitkok, sztorik, miegymás: minden, ami werk.

Tehát a teendő: belőni a GS Live-ot ma, délután öt órakor, ahol a szokásos tematika alapján jelentkezünk, mint minden csütörtökön!

Figyelem! Az adás alatt és előtt kérdéseiteket ebben a topikban/hírben tegyétek fel, de kérünk benneteket, hogy kérdéseiteket "KÉRDÉS:" kifejezéssel kezdjétek, hogy ki lehessen válogatni az egyéb hozzászólások közül. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)