Hirdetés

GS Live 2. szezon 18. adás felvételről

|

Csütörtök a GS Live napja, péntek az ismétlésé!

Hirdetés

Akinek nem sikerült volna meglesnie ezt a remek GS Live epizódot tegnap, az most pótolhatja.

GS Live 2. évad 18. rész:

Exkluzív élménybeszámolót láthattok a szerdai Crysis 2 Launch Partyról, ahol nem csak idegenek, nanoruhák, srácok és sok-sok lőszer volt, hanem szép lánykák is! Továbbá megnézhettek még egy Red Faction Armageddon előzetest, plussz PC-s Assassin's Creed: Brotherhood tesztet, valamint egy GTX 590-es kártyát is sikerült bemutatnunk. Természetesen a kérdezz-felelek rész sem maradt ki, melyben Gyu és Ender válaszolt legjobb tudása szerint.

Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk, ne felejtsétek: jövő héten ismét GS Live, amely Kérdezz & Felelek részében DiSorder lesz a vendégünk, aki hardveres kérdéseiteket várja majd!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)