Hirdetés

GS Live - 2. szezon 2. rész - ma, 17:00-kor !!!

|

És igen! És megjelent... És megnéztük! És tetszett!!!

Hirdetés

A Gran Turismo 5-ről van szó, amely a mai GS Live főszereplője lesz - minden oldalról körbejárjuk a témát, érdemes lesz minket nézni (mint mindig).

Vendégünk lesz Kiss Norbert, a Zengő-dension Team versenyzője, Michelisz Norbert csapattársa, aki a spanyol Seat LEON szuperkupában versenyzett ebben az évben. Meglátogat minket Sándor Csaba a Sony magyarországi marketingvezetője, akivel a Gran turismo 5 fontosságáról beszélgetünk majd. Magunk is értékeljük majd a játékot - a műsor végefelé pedig átadjuk a nintendo Wii blogversenyünk fődíját, illetve Gyu - azaz én  - személyesen válaszolok a műsor ideje alatt beérkezett kérdésekre. ez utóbbiakat küldhetitek e-mailben a gslive@idg.hu címre, vagy akár feltehetitek ebben a topikban is - ebben az esetben a KÉRDÉS: szócskával kezdjétek a hozzászólást.

Találkozunk tehát 17 óra nulla nulla perckor a szokott helyen: www.gamestar.hu/gslive

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)