Hirdetés

GS Live 22. adás felvételről - vendégünk volt Gorky és "Ezredik" Laci!

|

Szegény Ezredik Laci, eléggé izgult - de nagyon tetszett neki az adás a kamera másik oldaláról.

Hirdetés

Gorkyval is elég jól elvoltunk - amíg a bejátszásokat néztétek, mi a stúdióban jókat röhögtünk egy-két poénon.

Na szóval a lényeg - két vendégünk volt ma. Elsőként Szojka "Ezredik" Laci - aki a FaceBook csoportunkhoz ezredikként csatlakozott - kapott egy csomó meglepit, GS hátizsákot, sapkát, dedikált GS-t és imádott barátaink, a CD Projekt jóvoltából egy totál eredeti Supreme Commander 2-t is. Emellett Laci bátran válaszolgatott a kérdésekre is, pedig parázott műsor előtt eléggé.

Gorky már tapasztaltabb riportalany - őt jónéhány média kérdezte már SC és CnC játékosként - most legfőképp a StarCraft 2 bétában tapasztaltakról kérdezgettük. Matteo felvetette két dögös alaplap között, hogy esetleg akarnátok-e csinos lányt mellé, aki mutogatná a  PC hardvereket - a nagy többség akarna. S volt még German Truck Simulator, illetve Metro2033 teszt-bejátszás is.

FONTOS: az adás végén az egyik mikrofon hibája miatt elég erős zaj keletkezett, ez a felvételen is hallható - emiatt elnézést kérünk! Óvatosan hallgassátok az adás végét!

Akinek valami miatt nem indul el az adás az ide kattintson!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)