Hirdetés

GS Live 43. adása felvételről

|

Lezajlott a 43. adás 3 nagyon érdekes témával.

Hirdetés

Elsőként átbeszéltük 25 éves Mariót és azt a hatást, amit ránk tett - előbújtak a régi emlékek...

Ezt követően Matteoval bemutattunk több érdekes kütyüt, egy noname ePad-ot Kínából (Aki rá akar találni a neten, az FlyTouch ePad néven tuti megtalálja), ami ugyan csak 1.6-os Androidra alapuló 1.8-as Androiddal van felszerelve, lassúcska a procija, de mindent tud és elképesztően alacsony áron szerezhető be. Szó esett az iPod Touch "4"-ről, és több új generációs iPodról is, amelyeket meg is mutattunk. Majd jött a Final Fantasy XIV blokk, amelyben Flatline segítségével lelkesedtünk is, de szidalmaztuk is a készítőket. A műsor végén pedig szokás szerint válaszoltunk a beérkezett kérdésekre, többek között a Final Fantasy XIV-el kapcsolatban is.

Enjoy!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)