Hirdetés

GS Live - Felvételről a 2. szezon 9. része!

|

Nem csörgött az óra délután 5-kór és emiatt lemaradtatok a GS Live tegnapi adásáról? Semmi baj, most bepótolhatjátok!

Hirdetés

Megjelent a januári GameStar - hipp-hipp hurrá! Ennek örömére Gyu és mazur hosszan beszélgettek az új jövevényről, mely egy giga előzetest tartalmaz a 2011-ben megjelenő játékokról.


Nyitásnak rögtön három fergeteges alkotásról láthattatok videós beszámolót. Röpködtünk kicsit a DC Universe Online-nal, aztán ugrabugráltunk a LittleBigPlanet második részének a babáival, végül a szerepjáték körökben is elismert Two Worlds második részével csapkodtunk egy keveset. A hardver rovatban bemutatásra került egy gyönyörű bőrtokba bújtatott Huawei Ideos S7 táblagép. A legvégén fogtuk az általatok feltett kérdéseket és jól megválaszoltuk őket! Köszönjük szépen, hogy ismételten minket választott a mélyen tisztelt figyelmetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)