Hirdetés

GS Live! - Élő adás holnap

|

Akinek nincs esze, annak legyen notesze, és írja is bele azonnal, hogy holnap 17:00-tól újra GameStar On Air!

Hirdetés

Holnap csütörtök, ami több okból is jeles nap. Egyrészt utána péntek következik, ami már majdnem szombat. Másrészt újra a GS Live élő adásától lesz hangos az éter.

A holnap szokott időben (aki eddig egy másik naprendszerben gombászott, annak 17:00 ) kezdődő élő GameStar Live adás eheti vendége G-San, akit az a szerencse ért, hogy a napokban a helyszínen, Kínában izgulhatta végig a WCG 2009 döntőjét, a magyar csapat társaságában. G-Sant erről, és jövőbeli nagy terveiről kérdezzük.

Ahogyan azt már megszokhattátok, lesznek hírek, játéktesztek, nyereményjátékok, hardvertorna, jókedv, móka és kacagás. Naptárba és emlékeztetőbe beírni: 2009. december 3, csütörtök 17:00, GS Live!

Előző adásainkból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)