Hirdetés

[Végetért] GS Live - ma ötkor, itt, veletek!

|

Remélem nem vagytok babonásak, ugyanis ma a második szezon tizenharmadik adása következik Duke Nukem Foreverrel és Bulletstormmal.

Hirdetés

Ma nagyon akciódús napunk lesz, ugyanis két meglehetősen pörgős játék lesz a főszereplő - természetesen a szokásos helyen és időben.

Héjja Gábor, a magyar CNG képviseletében (ők forgalmazzák majd a játékot) elmeséli számunkra Duke Nukem Foreveres élményeit - ő ugyanis már kipróbálhatta. Természetesen szó esik a CNG további játékairól is. Mayer kollega is a stúdióba vonult, hogy a Bulletstorm nevű móka-kacagásos, kill skilles FPS őrületről beszéljen egy teszt formájában. A két nagyobb játékblokkot pedig követi majd a hardveres rész, illetve a megszokott Kérdések & Válaszok, amelyhez a kérdéseket szokás szerint ebbe a topikba várjuk "Kérdés:" szócskával kezdve. 

Amíg kezdődik a műsor, addig is tekintsétek meg a múlt heti adást:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)