Hirdetés

[Végetért] GS Live ma is, egészen pontosan 17:00-kor.

|

Ahogy ez immáron természetes - csütörtökön, délután öttől GS Live!

Hirdetés

Mai műsorunkban két meglehetősen jó játékot mutatunk be nektek - a megszokott helyen: www.gamestar.hu/live.

A lényeg nem feltétlenül a két játék lesz (nevesítsük is ezeket: Top Spin 4 és LEGO Star Wars III), hanem a hétvégi Shift2: Unleashed eseményen készült beszámolónk - ott voltunk, nagyon jó volt, legközelebb gyertek Ti is!

Mindezek mellett még Disorder bemutatja az ASUS Rampage III Black Edition alaplapot is, ami gamereknek való, agyon-húzható és nem épp olcsó.

A műsor végén, mivel mazur hirtelen repülőre ült és kiment Londonba, így a múlt heti, félig-meddig hardveres kérdezz-felelek folytatása következik: Disorder válaszol kérdéseitekre, amelyeket itt, a topikban tehettek fel. Tudjátok, kérdéseiteket "Kérdés:" szócskával kezdjétek! Köszi.

Lássuk a múlt heti adást addig is:

S mindenki KÉRDEZZEN!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)