Hirdetés

GS Live Season 02, Episode 03 - Kinect bemutató, interjú és tesztek - felvételről

|

16:59-kor lecsapott ránk minden rendszergazdák rémálma - összeomlott a céges hálózat. De megoldottuk a helyzetet.

Hirdetés

Kis késéssel bár, de elkezdődött az adás és aztán aránylag rendben le is zajlott.

Bár Matteo egyszer elhallgatott, de újracsináltunk mindent -  s persze élőben válaszoltunk a kérdésekre. mai fő témánk a Kinect és az Xbox Live magyarországi elindulása volt - Vígh Attila (Microsoft) elmondta ennek a pozitív és negatív oldalait is őszintén, ahogy kell. aDaM tesztelt is öt Kinectes játékot, volt, amelyik jobb, volt, amelyik kevésbé jó - Matteo a szokásos hardvereit hozta, amelyeket oly szívesen néztek - majd élőben válaszolt a kérdésekre Gyuval karöltve. Aki lemaradt az adásról, az most megnézheti felvételről - jó szórakozást neki:

A műsorban elhangzott Gran Turismo kérdés megfejtéseit a gslive@idg.hu címre lehet küldeni folyamatosan - a Gran turismo pólót, amelyet előző adásunkbna hírdettünk meg Kovács Ádám nyerte! Gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)