Hirdetés

GS Live - Vendégünk Ezio!

|

Mai GS Live adásunkban az esti Assassin's Creed 2 bulira melegítünk be, vendégünk Ezio Auditore da Firenze

Hirdetés

Ugye senki ki nem hagyná ma este a Mammut II-ben az Assassin's Creed 2 launch partit? S ugye mindenki így van a GS Live-val is?

Mert a 17:00-kor kezdődő élő GS Live adásban vendégül látjuk a ma esti Assassin's Creed 2 launch party szervezőit, akik így előbb nálunk tesznek látogatást, majd a felvétel végeztével már szaladnak is a Promenád caféba, hogy fogadják az odasereglő gémerek hadát. Lesz szó az Assassin's Creed 2 bemutatóról, versenyekről, kipróbálási lehetőségekről, italakciókról, egyebekről. Sztárvendégünk pedig nem is lehetne más, mint az Assassin's Creed 2 főhőse, Ezio Auditore da Firenze. Komolyan! 17:00, GS Live! Le ne maradj!

Előző részünk tartalmából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)