Hirdetés

GSC GameWorld hírek!

|

Oleg haverom a GSC Game World-tõl elárult néhány dolgot, készülõ játékaikról. Elõször is jó, ha tudjátok, hogy az eddig csak Oblivion Lost néven ismert FPS játék címe némileg átalakult. A mostani elnevezése: S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost... A játék értéke ettõl még mit sem változott, legalábbis az elsõ infók szerint. Ezen kívül még három másik játéka is készül a cégnek: HoveRace (futurisztikus versenyprogram), American Conquest (izometrikus stratégia), FireStarer (Serius Sam klón, amolyan gyilok mindenkire...). Minden egyes alkotás, ezév végén, vagy 2003 elején lát majd napvilágot. Oleg még annyit tett hozzá, hogy néhány napon belül küld nekem néhány egyedi, nyálcsorgató képet és egy animációt a STALKER: OL-bõl... addig lehet izgulni :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)