Hirdetés

GSO megújulás - mi fog történni a héten?

|

Igen, kicsit rendhagyó a cím egy heti összefoglalónál, de most sokkal izgalmasabb az, ami a következő héten vár ránk.

Hirdetés

Talán emlékeztek még azokra a pillanatokra, mikor utoljára megújult a GSO. Akkor, amikor még öt cent volt a medvecukor.

Nagy izgalom volt, felfordulás, ujjé a ligetben. Valahogy így nézett ki:

Azóta sok minden változott, és eljött az idő, hogy GSO is változzon. Ne csak olyan hanyag, nyegle, "épphogycsak" módon, hanem valóban szebb arculattal hódítsa meg a régi és az új olvasókat egyaránt. Ezen dolgoztunk rengeteget az utóbbi időben, és ezen szeretnénk munkálkodni a továbbiakban is. Szóval emlékeztek még, hogyan is próbált valami nagy dolgot elmesélni Julcsi?

Ha sikerül követni a lassított szájmozgást, akkor bizony kiderül, hogy csak azt ismételgeti: GameStar! Ennyire szeret ő minket, de most a lényeg ez: megújul a GSO, új design és még több tartalom vár itt titeket hamarosan. Többet még nem mondok, legyen meglepetés (hamarosan), viszont a konkurencia már amúgy is szivárogtatott ki képet a Facebookon, szóval akkor azt most visszalopom, kicsit beleleshettek az új külsőbe:

Ipari kémkedés, az megy. Ugyanakkor nagyon izgatott vagyok, hogy mit is szóltok majd az új oldalhoz, nagyon örülnénk neki, ha örülnétek. Ez amolyan spirituális szimbiózis, szeretjük, ha szerettek, mert mi szeretünk szeretni titeket. 

De ahogy Yoda mester is megmondta, a jövő mindig mozgásban van, úgyhogy térjünk vissza az elmúlt héthez, volt érdekesség bőven. Teszteltük például a magyar független fejlesztők munkáját dicsérő The Incredible Adventures of Van Helsinget és a Codemasters új játékát, a GRID 2-t, valamint megvizsgáltuk közelebbről, milyen lesz a The Evil Within túlélő-horror, valamint a Techland retrós-zombis Hellraid FPS-e. Ezen felül pedig láthattuk az első Wolfenstein: The New Order gameplay-t is, emlékeztek még?

Persze érkezett hír szép számmal a Microsoft és a Sony újgenerációs konzoljairól is, az Xbox One régiózáras lesz, de legalább a Kinectet nem használják majd kémkedésre (hivatalosan), plusz az is kiderült, a konzol miért kapta a gép a nem kicsit furcsa és logikátlan Xbox One nevet. Ha nincs időd kattintani, akkor kis spoiler: mert most itt minden egyben van, szórakoztató center és játékgép. Érted. A PlayStation 4-en nem csak a legtöbb Vita-s játék lesz játszható, hanem a használt játékokkal sem lesz gond, ha a kiadók is úgy kívánják. No meg nem kell hozzá állandó internetkapcsolat sem, örülhet mindenki, aki eddig fázott a Microsoft megoldásoktól, bár szerintem azért nem lesz ilyen simán lefutott verseny.

 

Volt persze izgalmas videós tartalom is a nagyvilágban, a Remember Me élőszereplős traileren kívül a The Last of Us: What Remains című rajongói sorozat első részét is megleshettük, valamint újabb pletykákat hallhattunk a Legacy of Kain rebootról, a Mirror's Edge 2-ről, a Prey 2-ről, a Resident Evil 7-ről, valamint a mai nap folyamán a titokzatos Halo: Spartan Assaultról és a Left 4 Dead 3-ról. Szóval mindenhol zajlik az élet, nem csak a GSO háza táján, de azért mi most mégis csak saját magunkkal vagyunk elfoglalva. Van ez így. Emiatt most gyorsan zárom soraim, újabb részletekkel pedig hamarosan jelentkezem. Addig is vegyetek GameStart, sosem késő elkezdeni inni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)