Hirdetés

GSO öcsívment és GTX 275 vadászat! - Runes of Magic contest

|

Nyerj egy Nvidia GTX 275 videokártyát, pólót és exkluzív Runes of Magic achievementet

Hirdetés

Bizony! Aki arra érdemesnek bizonyult, már magáénak tudja a GSO legújabb achievementjeit. Szépek ugye? Ám velük nem ért még véget az öcsiőrület! Mert ha most helyesen válaszolsz egy egyszerű Runes of Magic kérdésre, garantáltan tiéd az exkluzív Runes of Magic achievement a velejáró pontokkal, illetve az esély, hogy megnyerd a két Runes of Magic pólót, illetve a fődíjat, egy csúcskategóriás iGame GF GTX 275 videokártyát! Ha tudod a helyes választ, nincs más dolgod, mint rákattintani, és máris a tiéd az öcsi, valamint az esély az értékes nyereményekre! A kérdés pedig:

 

Mennyien játszanak a Runes of Magic-kel?

A: 500.000
B: Több mint 2.500.000
C: Négyen

Ha túl fogós a kérdés, talán akad némi segítség a Runes of Magic hivatalos oldalán. Tanácstalanság esetén őt javasoljuk. De ne sokáig gondolkodj, mert a GSO öcsívment és GTX 275 vadászat csak február 15-ig tart. Játssz és nyerj!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)