Hirdetés

GStar 2009 - gépágyú, Pae Online és a furcsa zaj

|

Gyu továbbhaladt, és egy élethű gépágyúszimulátor mellett talált egy újabb MMO-t.

Hirdetés

Míg a Vulcan -M gépágyúszimulátort nehezebb lehetett megtalálni, addig a Pae (avagy Pé) Online nevezetű MMO valószínűleg Gyu elé ugrott, mit ugrott, vetődött, hiszen furcsa is lett volna, ha a GStar 2009-en nem találunk még egy MMO-t.

Elsőként tisztes távolból tekintsétek meg a világ egyik legpusztítóbb gépfegyverének, a Vulcan -M-nek élethű szimulátorát, mely valószínűleg kevés ember otthonában fog szerepelni, lévén nem mindenkinél van hely egy ekkora kabinnak.

Másodszorra pedig következzen a Pae Online, ami természetesen megintcsak piszok jól néz ki. Ebből a videóból sem maradhattak ki a szép lányok, valamint egy régről ismerős zene is szól.


A GStar 2009-ről készült beszámolóinkat egy J&W Minix netbook segítségével készítettük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)