Hirdetés

GStar 2009 - Gyu jelentkezik Koreából

|

Hamarosan megkezdődik a Távol-Kelet legnagyobb játékkiállítása, amiről mi sem maradhattunk le. Gyu jelentkezik a helyszínről.

Hirdetés

Gyu pár hete kapott egy meghívót a Koreai Videojáték-ügyi Hivataltól (!) hogy szívesen vennék, ha elfáradna hozzájuk és részt venne a holnap kezdődő GStar 2009 játékkiáltáson, ami ott kb. olyan, mint a nyugatnak az E3.

Bár a show még csak holnap kezdődik (ami Koreában talán már ma van), de a mi rendíthetetlen Gyu barátunk már elfoglalta a szállodai lakosztályát és teljes erőbedobással hangolódik a négy napos megmérettetésre. A több száz kiállító és a még több kiállított játék között döntő többségben lesznek az online játszható MMO-k, ami egyből meg is magyarázza, hogy a koreai titkosszolgálat miért éppen Gyu-t szemelte ki Magyarországról. Első videoüdvözlete a megérkezésről már megtekinthető videomegosztó oldalunkon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)