Hirdetés

GSTV archívum - Age of Conan videóteszt

|

A hétvégi mozidélután keretében egy júniusi archív dieótesztet tekinthettek meg.

Hirdetés

Az Age of Conan nagy reményekkel indul az akkor még nem is annyira telített MMO piacon. A fejlesztők lelkesen sorolták a játék előnyeit, másságát az etalon WoW-hoz képest. Csodaszép grafika, dögös fejlődési rendszer, nagyszerű crafting, miazmás. Azóta sajnos bebizonyosodott, hogy nem is olyan egyszerű MMO-t csinálni, mint azt egyesek gondolják, és Conan sajnos bukás lett. Igaz még tolják sokan, és talán feltámad, de a fejlesztők nagy részét már átcsoportosították, vagy elküldték. Mindebből persze még semmit nem sejtettünk a nyáron, így aztán Gyu, és mazur lelkesen elemezgetik a játékot. Amúgy a Conan eleinte valóban nagyon hangulatos, a küldetések is izgik, az igazi probléma a maximális szint elérésekor jelentkezik, tudniillik, hogy nincs content. Sebaj, majd a következő MMO-ban ügyesebbek lesznek a skacok.

 

conantv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)