Hirdetés

GSTV archívum - Gainward Geforce GTX 280

|

A GeForce GTX 280 a mai napig egy igen erős kártyának számít, szóval aki fejlesztés előtt áll, kattintson nyomban.

Hirdetés

Lássuk, mire gerjedtünk a nyáron. A nagy videokártya-háború egyik legdurvább résztvevője, júliusban még nagyon durvának látszott. Igazából, a mai napig igen durva egy kártya, bár az is igaz, hogy az ATI hasonló teljesítményű cuccai, egy kicsivel olcsóbbak. Jól tudjuk azonban, hogy vannak olyan emberek akik "márkahűek", és jöhet az ATI mindenféle HD, meg Crossfire, meg egyéb csacskaságokkal, csak Nvidia kártyát vesznek. Nekik mindenképpen jó hír volt anno a GTX 280, és mi nagy örömmel teszteltük a brutális jószágot. Mady és ZeroCool el is mondja ügyesen, amit a kártyáról tudni kell, így aki nyár óta erre a kártyára spórol, felfrissítheti emlékezetét, miért is akarta annyira ezt a szörnyet.

Gainward GeForce GTX 280 videóbemutató

 

gainward_gtx280_test.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)