Hirdetés

GSTV Archívum - Genius i-Look 325T videóteszt

|

Alapvetően nem vagyok a webkamerák elkötelezett rajongója, ám ez a készülék az én fantáziámat is megbirizgálta.

Hirdetés

Mady, ZeroCool és néhány másodperc erejéig Berkenye tolmácsolásában láthattok egy korábbi felvételt, amin a Genius ötletes készülékét csodálhatjuk meg. A kütyü talán nem a legszebb, és az 1.3 megapixeles képfelbontásnál is találkoztunk már szebbel, de vannak olyan megoldásai, amelyek miatt az ember úgy érzi: Te öreg, ez tök fun... höhö!
Egyrészt távirányítója van (sajna infrás, ami csak szemből képes érzékelni utasításainkat), másrészt anélkül, hogy a feje tetejére állítanánk, a szoba minden zegét és zugát képes körbepásztázni és megmutatni. Egyetlen gombnyomásra képet is csinál, a srácok szerint pedig nem is olyan drága.
A lépegetős hasonlat pedig még most is fáj.

genius-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)