Hirdetés

GSTV archívum - STALKER: CLear Sky videóelőzetes

|

Egy újabb archív videó, még tavalyról. Főszerepben, ZeroCool, Gyu, és a STALKER.

Hirdetés

A mostani archív anyag egy nagyszerű játék, még nagyszerűbb kiegészítőjét kedvcsinálja nekünk. Akkoriban honnan is sejthettük volna, hogy a STALKER kiegészítője - ami a készítők szerint, tanulva az eredeti játék fejlesztése során elkövetett hibákból, már mentes lesz minden zavaró tényezőtől - szinte ugyanazt kínálja majd, mint elődje? Tény a szép grafika, tény az izgalmas sztori - esetünkben az eredeti történet előzménye - valamint a tőlünk független, élő világ. Szinte ugyanezekkel a szlogenekkel reklámozták anno a STALKER-t, és bár egy igazán jók kis játék volt, messze nem azt kaptuk, amit ígértek. A Clear Sky lett volna hivatott kiköszörülni a csorbát, de sajnos ez nem sikerült maradéktalanul. Az is igaz viszont, hogy azóta már a jónéhány patch-nek hála, egy valóban szép, és jól működő gamma lett. Ennek örömére, hallgassuk meg, mit is gondolt Gyu, és ZeroCool a stuffról, még a megjelenés előtt.

 

stalkertv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)