Hirdetés

[GSTV] Kipróbáltuk PC-n a Wii kontrollerét!

|

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egyes elvetemültek drivert írtak a Wii kontrolleréhez (Wii Remote), amely segítségével PC-n is működésre bírhatjuk az eszközt. Nos, ez valóban működik.

Hirdetés

Nem nyugodtunk, tudni akartuk, vajon átverés-e az egész, vagy tényleg használható a kontroller PC-s környezetben. Arra jutottunk, hogy biztosan használható, a kérdés csupán az, hogy mennyire. Quake esetében például kicsit nehézkes a dolog, de például egy autóversenyzős játékban már nem annyira vészes. A videó láttán mindenki döntse el magát, mennyire életképes az elgondolás. A januári GSTV-ben mindenesetre részletes útmutatót közlünk majd a beállításokról, és minden egyébről.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)