Hirdetés

GSTV kvízjáték 17. - Lord of the Rings: Conquest Xbox 360-ra

|

Tizenhetedik alkalommal juthat eredeti játékhoz egy szerencsés megfejtő a GSTV-kvízsorozatának történetében.

Hirdetés

Flatline ezúttal is három játékból csippentett ki egy-egy képrészletet, amelyeket felismerve, a megoldást pedig elsőként írjátok be egy komment formájában (Ide és a videóhoz is, biztos, ami biztos.), akkor bizony egy Xbox 360 játékkonzolra írt The Lord of the Rings: Conquest című játékkal gazdagodtok. Helyesebben csak egyvalaki.



A The Lord of the Rings: Conquest egyébként az utolsó olyan gyűrűk urás játék, ami az Electronic Arts logója alatt jelent meg, lévén a Warner nem kívánt szerződést hosszabbítani, most hogy már saját maga is komoly tényezőként van jelen a játékpiacon.
A Pandemic Studios játékát egyébként leginkább többszereplős csatározásokra találták ki, a Star Wars: Battlefront sorozat mintájára, ám a jó és a gonosz oldalról is végigjátszhatunk egy-egy hadjáratot, ha épp szólózni lenne kedvünk. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)