Hirdetés

GSTV Kvízjáték - Második rész

|

Megígértük, hogy minden héten lesz egy kvízjáték a tv.gamestar.hu oldalon. Íme, a második rész.

Hirdetés

Aki esetleg lemaradt volna az első részről, most aztán bizonyíthat jól! A tv.gamestar.hu oldalra megérkezett ugyanis, az ezután heti rendszerességgel jelentkező kvízjáték következő része, szám szerint a második. A feladat most is pofon egyszerű: a videóban található 3 kép megtekintése után kommentben kell közölni, hogy melyik játékból, és azon belül, pontosan hol láthattuk őket. A nyeremény egy teljes játék, jelen esetben a F.E.A.R. című játék PC verzióját viheti haza a boldog nyertes. Gyakorlásnak pont jó lesz, úgyis itt a második rész nemsokára. Eredményhirdetés a tv.gamstar.hu oldalon, de ide is kihírezzük majd természetesen. Nosza, ne habozzon senki, irány játszani, tiszta erőből!

 

kviz2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)