Hirdetés

GSTV Live - Élő adás MA 16:00! - UPDATE!

|

Ma délután 4-kor mindenki árgus szemekkel figyeli majd a monitort. Csendet kérünk! GameStar on air!

Hirdetés

UPDATE!

Az első élő adás felvételről megtekinthető a gamestar.hu/live oldalon az "Előző adás" fülre kattintva!

 

 

 

Eljött hát a nagy pillanat, ma kicsi de lelkes csapatunk is beírja a nevét a televíziózás történelemkönyvébe. A stúdió kész, a kamera forog, a szerverek futnak - első élő GSTV adás ma 16:00-kor, a www.gamestar.hu/live oldalon.

Már legelső GSTV Live adásunk is kb. 40 percnyi élő műsoridővel jelentkezik, amiben egymást érik majd a hírek, játéktesztek, hardvertesztek, érdekfeszítő vitaműsorok, egyebek. Van véleményed? Szeretnéd szerkeszteni műsorainkat? Az élő egyenesben közvetített adásaink alakulásába bárki beleszólhat, ha nekünk és vendégeinknek SMS-ben küldi el halasztást nem tűrő kérdéseit, amelyekre mi azonnal, élőben válaszolunk. Na mit szóltok? Nem történt ennél jobb dolog, mióta feloszlott a ShyGuys.

Már csupán azért kell izgulni, hogy a technika ördöge maradjon otthon, illetve egyik műsorvezető se kapjon nevetőgörcsöt, esetleg szívinfarktust, miközben ezrek és milliók nézik őt lélegzetvisszafojtva. Nem elfelejteni tehát: ma 16:00-kor első, történelmi GSTV Live adás a www.gamestar.hu/live oldalon. Így vagy úgy, de maradandó élmény lesz.

 

UPDATE:

Az adás a Microsoft Silverlight technológiájának segítségével kerül lebonyolításra, így aki pontban 16:00-kor nézni szeretné az adást, lehetőleg ELŐBB töltse le és telepítse a Silverlight kliensét.

Silverlight telepítő

Aki 16:00-kor kezdi letölteni és telepíteni, az az adás első 1-2 percéről sajnos le fog maradni..

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)