Hirdetés

GSTV videók ezentúl szélesvásznon

|

Elő a kólát és a popcornt! A tv.gamestar.hu adásai mostantól jobb minőségben és szélesvásznon nézhetők!

Hirdetés

Moziláz ez, nem vitás. Épp, hogy nagy-nagy szeretettel meghívtunk minden kedves GameStar olvasót ingyenes Gamer filmvetítésünkre, most van szerencsénk egy újabb filmes örömhírrel szolgálni. tv.gamestar.hu - mostantól szélesvásznon!

Ami persze még korántsem minden. Újonnan rendszeresített 16:9-es képarányunk mellé feltöltÅ‘ink ezentúl sokkal jobb minÅ‘ségben látják majd viszont feltöltött videóikat. SÅ‘t, ha korábban már valaki már töltött föl 4:3-nál szélesebb videókat, annak most érdemes ismét rápillantani! Körülbelül valami ilyesmit fog látni:

És hogy mi várható még a közeljövÅ‘ben? Sikeresen túl vagyunk elsÅ‘ GSTV Live próbaadásunkon, így a végleges felszerelés megérkeztével rögvest indulhat a „GS on air": élÅ‘ bejelentkezések berendezett stúdiónkból! Jól hangzik? Az semmi! Jól is néz ki.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)