Hirdetés

GTA 3 szinkronnal és Resident Evil 3 Remake fordítással búcsúztatjuk az évet

|

2020 végén beesett még pár magyarítás, amiről mindenképpen tudnotok kell.

Hirdetés

Amikor karácsony előtt megírtam a Dishonored 2-t, a 2Darkot és a Cliff Empire-t is tömörítő gyűjtőcikket, akkor még azt hittem, hogy az lesz 2020 utolsó magyarításokkal foglalkozó híre, azonban a fordítók rendületlenül dolgoznak, így elérkezett egy újabb összefoglaló ideje. 

Mindig előszeretettel számolunk be a fordításokról, hiszen a látszat ellenére nem sok videojátékhoz készül felirat, és még kevesebb kap magyar szinkront (pedig az előzetesek tekintetében már többek között a Mortal Kombat 11: Aftermath és a Mafia: Definitive Edition is büszkélkedhet vele). Legutóbb a Portalt vette kezelésbe egy lelkes csapat, ezúttal pedig a Rockstar Games 2001-es akciójátéka szólal meg az anyanyelvünkön.

Hirdetés

Persze ezeken kívül is akad egy-két finomság, íme: 

Grand Theft Auto III szinkron (Készítők: HotRod Online Team, Mozgi-Studio)

- Resident Evil 3 Remake (Fordító: FEARka, GothMan, konyak20, Patyek)

- Observation (Fordító: Evin)

- Dawn of Man (Fordító: Laci51)

- Fell Seal: Arbiter's Mark (Fordító: Aryol)

- Dishonored 2 frissítés (Fordító: gyurmi91, nulladik, Perzonallica, RicoKwothe, warg, zotya0330)

Black Mesa (frissítés) (Fordító: ·f·i· csoport)

- Figment frissítés (Fordító: Patyek)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)