Hirdetés

GTA IV kaliberű szenzációra készül a Game Informer

|

Holnap olyan exkluzív anyaggal rukkol elő a Game Informer stábja, amelyhez hasonló szenzáció nem volt a GTA 4 óta.

Hirdetés

A kiadók és fejlesztőcsapatok előszeretettel kooperálnak a magazinnal, ha egy nagyobb bejelentésről, esetleg sehol máshol nem látott anyagokról van szó, a közelmúltban például nekik köszönhetjük a Batman: Arkham Origins leleplezését.

A Game Informer ezúttal is nagy dobásra készül, a legfrissebb bejelentésük szerint holnap mutatják be aktuális lapszámuk borítóját, ami egy olyan szenzációs videojátékról rántja le a leplet, amelynek első részleteiről ők számolhatnak be a világon. Twitteren keresztül még hozzátették, hogy a GTA 4 óta nem adtak le ennyire exkluzív anyagot, ráadásul több mint húsz oldalas címlapsztoriként egy nagy kiadó next-gen címére számíthatunk.

A hír hatására rögtön megindultak a találgatások: egyes források szerint a Destiny, esetleg a hányatott sorsú Prey 2 áll a háttérben. Olyanok is akadnak, akik egyenesen odáig merészkedtek, hogy megkockáztattak egy Half Life 3 bejelentést, de az már-már túl szép, hogy igaz legyen. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)