Hirdetés

GTA 4: The Ballad of Gay Tony Trailer: Princess Robot Bubblegum

|

Anime. Vannak, akik imádják, vannak, akik nem bírják, de ettől még igen népszerű világszerte: és ezentúl az egyik GTA IV belső televízióadásban is szerepelni fog majd.

Hirdetés

Ebből láthatunk egy hírdetést, mellesleg nagyon bő Princess Bubblegummal a főszerepben.

Én a magam részéről többször is megnéztem a trailert. Nem azért, mert kimondottan tetszett volna, csak el akartam dönteni, hogy ez most poén (paródia, szatíra) vagy véresen komoly, hogy a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tonyba animét építettek. Őszinte leszek: Nem tudtam eldönteni. Egy dolog azonban tény: a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony október 29-től 1600 Microsoft pontért kapható lesz az Xbox Live marketplacen - anime TV csatornával együtt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)