Hirdetés

GTA 4: The Lost and the Damned trailer

|

A Grand Theft Auto negyedik részének hamarosan érkezik első DLC-je. Láttuk már mozgásban, de videóból sosem elég.

Hirdetés

A Rockstar ugyan most nem annyira népszerű a PC-sek körében, mint volt, ennek ellenére a GTA 4 azért jó kis játék. Az atomerőművel rendelkező egyének is megmondhatják mind. Nem beszélve a konzolosokról, akiknek nem volt annyi bajuk vele, és igazán nagyszerű szórakozásban volt részük a megjelenéskor. Igaz, a Rockstar a PS3 tulajok lelkébe is belegázol az Xbox exkluzív DLC-vel, de hát sajna ez van. Ez a hír tehát igazándiból csak az Xbox 360 tulajdonosoknak örvendetes, de mivel nem is olyan régen, én is vettem egyet, ezért aztán úgy gondoltam, megérdemeljük ezt a videót. Köszönet a gtaplace.hu arcoknak akik feltöltötték!

 

gtalosttv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)