Hirdetés

GTA 4 - Újabb rész, még idén?!

|

Felettébb érdekes pletyka kapott lábra a Grand Theft Auto legújabb részével kapcsolatban.

Hirdetés

A Grand Theft Auto negyedik része nagyon is sikeres lett, igaz nem a PC-sek körében. A Rockstar idén két Xbox exkluzív DLC-t is készít hozzá, az egyik, a The Lost and the Damned februárban érkezik, a másik még titkos. Nem tűnik valószínűnek, hogy hamarosan újabb rész jönne ki. A Game Informer szerint azonban a Rockstar már gőzerővel dolgozik a folytatáson, ami még az idén megjelenhet. Egy kötetlen beszélgetés során a fejlesztők által elpotyogtatott infókból jutott erre a következtetésre a Game Informer. Szerintük a novemberre várható új GTA epizód, nem egy teljesen új játék lenne, hanem mint a GTA 3 esetében, a Vice City vagy a San Andreas, bár végül is ez gyakorlatilag ugyanaz. A fent említett magazin munkatársai még egy valószínű helyszínnel is előálltak, miszerint Tokio lenne új kalandjaink helyszíne. Elég valószínűtlennek tűnik mindez, így elsőre, bár a Rockstar a pénzt szereti, van egy kész grafikus motorjuk, szóval alapvetően nem elképzelhetetlen, hogy titokban már hegesztik is az új csodát. Hivatalos bejelentés természetesen sehol, sőt egyelőre reakció sem a Rockstar részéről, szóval tessék egyelőre pletykaként kezelni a hírt, és csendben imádkozni.

 

gtakieg1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)