Hirdetés

GTA 5 - 2011 előtt semmiképp

|

A Take-Two megnyugtatta a befektetőket, hogy GTA-mentes évben is képesek nyereségesek maradni

Hirdetés

Amíg más kiadók és fejlesztők nyakra-főre, de évente legalább azért egyszer kiadnak egy újabb részt a legjobb fejőstehénnek számító sorozataikból, addig a Take-Two teljesen más taktikán van. Ez derült ki egy befektetőkkel történt találkozó során.

Na meg persze más is. Need for Speed, Call of Duty, Sims kiegészítők, és biztosan ti is tudnátok még mondani néhány címet, ami évenként jelentkezik egy újabb felvonással. Vagy olyat, amin több gárda dolgozik felváltva, hogy mindig legyen valami friss a palettán. Érdekes mód a Take2 házatájáról, nemigen tudunk ilyet mondani.

Pedig több kasszasiker játék jogaival is rendelkezik, amelyek szinte adják magukat, hogy tömeggyártásban, évente hozzák a milliós eladásokat. Valószínűleg ez foglalkoztatta a részvényeseket is, amikor egy közelmúltbeli gyűlésen szóba került a téma. Ben Feder és Strauss Zelnick erre azt válaszolta, hogy nincs szükség minden évben új GTA-ra. Kijelentették, hogy nem kell évenként egy GTA ahhoz, hogy nyereségesek maradjanak. Szerintük meg kell találni az egyensúlyt a rajongók elvárása, és a fejlesztés ideje között, hogy a végén mindenki elégedett legyen, s hogy igény mutatkozzon a folytatásra.


Bár kétségtelen, hogy a GTA IV az elmúlt hónapokban több, egész estés DLC-t is kapott, mint a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony , vagy mint a marokkonzolokra megjelent Chinatown Wars. Ugyanakkor ezek közel sem hoznak annyi bevételt, mintha a három nagy platform mindegyike kapna mondjuk egy GTA V-öt. Apropó, a két vezető ennek a gondolatmenetnek a végén megjegyezte, hogy ne is számítsunk egy új GTA-ra a 2010-es pénzügyi évben. Így maradt nekünk legkorábban 2011. Igaz, 2010 eleje sem lesz számukra piskóta.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)