Hirdetés

Már a GTA 5 is bekerült az Xbox Game Passbe

|

Itt az idő bepótolni vagy éppen újra végigjátszani a Rockstar sztárjátékát.

Hirdetés

Miközben a GTA széria rajongói már azt találgatják, hogy a hatodik rész hol fog játszódni, a franchise korábbi része szépen sorban minden platformot, szolgáltatást és pénztárcát meghódít. A Rockstar Games három főszereplős akciójátéka mostantól újabb játékosokat szólíthat meg egy új felületen. 

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Twitter robbantotta a bombát, miszerint a Grand Theft Auto 5 már elérhetővé vált az Xbox Game Pass előfizetők számára, ráadásul a Game Pass Ultimate vagy az Xbox Live Gold hozzáféréssel rendelkező felhasználók a GTA Online-t is élvezhetik. A PC-s Game Passról egyelőre nincs hír. 

A magyar játékosok számára ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy mindösszesen 300 forintért cserébe több mint 100 minőségi játékot érhetnek el a GTA 5-öt is beleértve, az akciós hónapok lejárta után pedig havi 4190 forintra módosul majd az előfizetés ára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)