Hirdetés

Egy újabb álláshirdetés utal arra, hogy a GTA 6 több korban is játszódhat

|

Az álláshirdetés arra enged következtetni, hogy igaz az a pletyka, miszerint a Grand Theft Auto 6 több területet és korszakot foglal majd magába.

Hirdetés

A Rockstar mostanában több álláshirdetést is közzétett, melyben egy rejtélyes játékhoz keresnek fejlesztőket és dizájnereket, a GTA-ra kiéhezett rajongótábor pedig természetesen mindegyik hírben a következő rész készülésének beigazolódását látja. Ezúttal nem csak valamilyen folyamatban lévő munkálatra következtethetünk, hanem arra is, hogy a korábbi pletykának, miszerint a GTA 6 több korszakon keresztül vezet majd minket, talán volt valamilyen valóság alapja. 

Hirdetés

Az álláshirdetésben a stúdió olyan stylistot keres, aki komoly figyelmet tud arra fordítani, hogy milyen kulturális fontosságot töltenek be a ruhák a társadalomban. Ebből persze még nem nagyon derül ki semmi, hiszen a sorozatban mindig nagy szerepe volt, hogy az eltérő társadalmi osztályokat megfelelően jelenítsék meg, de a felhívásban az is olvasható, hogy olyan szakembert keresnek, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a múltbéli divatról ugyanúgy, mint a jelenkori trendekről. Azt is hozzáteszik, az állás betöltéséhez szükséges, hogy a globális divatirányzatokban is kiismerje magát a jelentkező. 

Ha valóban a következő GTA játékhoz keresnek embert, akkor csak fokozottabb érdeklődéssel figyeljük, hogy vajon milyen irányba indulhat a sorozat. Ti mit gondoltok, milyen lenne egy jó Grand Theft Auto játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)