Hirdetés

Ez a legfurcsább rajongói teória a GTA 6 megjelenés kapcsán

|

Ha azt hittétek, hogy egy virtuális jósnő, valamint egy falfelirat ne lehetne lehetséges nyom a GTA 6 megjelenésére, akkor hatalmasat tévedtetek.

Hirdetés

Ahogy a régi mondás tartja: "Csak három dolog biztos az életben: a halál, az adó, és a Rockstar Games teóriák." Most, hogy a Red Dead Redemption PC-s változata is landolt a nagyközönség előtt, a gaming-közösség vigyázó szemeit a Grand Theft Auto VI-ra veti, aminek egyelőre még készítését sem erősítették meg hivatalosan, de a megjelenésére utaló állítólagos jelekkel Dunát lehetne rekeszteni. Most itt van egy újabb Reddit elmélet, ami szerint meg van, hogy mikor érkezhet a GTA 6 bejelentés.

Hirdetés

A GTA Online Diamond Casino Heist frissítésében a címben szereplő intézmény egyik falán olvasható a "service" felirat, amit elválasztva jelenítettek meg, így a "SER" és a "VICE" külön látható, illetve egy másik falon az 510-es szám jelenik meg. Egyes pletykák szerint a hatodik rész visszatér Vice Citybe, így már maga a felirat gyanús, de a teória itt kezd csak igazán bonyolódni.

Ugyanebben a frissítésben tűnik fel Madam Nazar, aki eredetileg a Red Dead Online egy jósnője, a GTA Online kaszinójában pedig egy bazári jós automata képében olvassa ki a csillagokból a következő számokat: 5, 1, 0, 2, 0. Ha ezeket dátumként olvassuk akkor vagy 2020 május 10-et vagy 2020 október 5-öt kapunk, melyek hétfőre és vasárnapra esnek. A megjelenés ez alapján kizárható, hiszen a nagy játékok kedden vagy pénteken jelennek meg, azonban mind a GTA V, mind a Red Dead Redemption 2 októberben lett bejelentve, ez utóbbi pedig egy vasárnapi és egy hétfői napon is kapott egy-egy teasert. 

Nos, ezek megdönthetetlen bizonyítékok lehetnek a GTA 6 eljövetelére, így fölösleges is tovább várni a Rockstar hivatalos közleményét, de akik az ilyen egyértelmű jeleket is figyelmen kívül hagyják - ráadásul pont most, amikor a Vénusz a Vízöntő jegyében áll -, azok még nyugodtan várhatnak kicsit, hátha valami konkrétabb dolog is érkezik a folytatás kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)