Hirdetés

Szavazz: mennyire baj, hogy nem most várható a GTA 6 megjelenés?

|

Számtalan pletyka és teória keringett már, de most kiderült: még kanyarban sincs a Grand Theft Auto VI, persze sokan nagyon csalódottak. Ti is?

Hirdetés

Számtalan érdekes teória, pletyka, házon belüli szivárgás látott napvilágot az elmúlt hónapokban, ennek ellenére már tudni lehetett egy ideje, hogy a Grand Theft Auto VI még nem lesz bejelentve egy ideig. Aztán tegnap a Kotaku számolt be arról, hogy nagyon komoly változások vannak a fejlesztőcsapaton belül, és ez egyáltalán nem merül ki Dan Houser távozásában, a munkatempón is lazítanak. Ami sokakat szíven ütött, az nem is a tény, hogy a GTA 6 megjelenésekor egy kisebb, később bővülő játékot kaphatunk (ami egyébként nem butaság, az egyjátékos élmény egy sandbox játszótéren bármeddig szabadon bővíthető lenne, akár epizodikus formában is), hanem az a félmondat, miszerint még csak a fejlesztés korai stádiumában van a projekt. Itt azért borult a bili, sok meme, felháborodott tweet, a GTA Online-ban elkényelmesedett kiadó és fejlesztőcsapat édesanyjának felemlegetése árasztotta el a netet.

Hirdetés

Ennek kapcsán érdekelne minket a véleményetek, szavazzatok, vagy ha nem tetszenek a válaszok, akkor mondjátok el kommentben, mit gondoltok arról, hogy egy darabig még nem lesz GTA 6 a kezünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)