Hirdetés

A Rockstar dolgozók karácsonyi ajándéka is a GTA 6 helyszínére utal?

|

Néhány igen érdekes felvarróval készült a cég az alkalmazottaknak, ezek között pedig lehet egy utalás arra, hogy milyen térségeket látogatunk meg a Grand Theft Auto VI keretében.

Hirdetés

Nincs még egy olyan stúdió, melyre annyi szem szegeződne, mint a Rockstar csapatára, akiknek minden megmozdulása újabb bizonyítékokat szolgáltat a Grand Theft Auto következő részének megjelenésére a rajongók szemében. Álláshirdetések, az iroda dekorációja, sőt még egy virtuális jósnő jövendőmondása is szolgált már teóriák alapjául. Ezúttal a dolgozók karácsonyi ajándékainak láttán indultak be a találgatások, ugyanis a hatodik epizód helyszíneire utaló nyomokat véltek felfedezni köztük.

Hirdetés

Egyáltalán nem szokatlan, hogy egy ekkora cég ajándékkal kedveskedik az alkalmazottainak, ezúttal egy adag felvarrót kaptak a Rockstar munkatársai, melyek a cég játékaiból származó emblémákat ábrázolnak. Emellett három olyan is van, melyeken a cég logója látható, az egyik sima fekete háttérrel, a másik kettő mögött azonban két nemzet zászlaja látható, egészen pontosan Jamaicáé és Kolumbiáé. Néhányan arra gondolnak, hogy talán ezekben az országokban is megfordulhatunk a GTA 6-ban, melyről korábban az a pletyka terjedt el, hogy visszatér Vice Citybe, de több különböző helyszínre is ellátogathatunk majd benne. Hasonló teóriáról már beszámoltunk nektek korábban, ez is megerősíteni látszik azt.

A két országnak elég komoly múltja van drogtermelés terén (mindenki figyelmébe ajánljuk a Narcos sorozatot, mely a kolumbiai drogügyletekről fest egy átfogó képet), így egyáltalán nem lenne meglepő, ha megfordulhatnánk itt is a következő részben, és a kartellháborúk világa sem kimondottan stílusidegen a GTA sorozat korábbi felvonásaihoz képest.

Ti milyen helyszíneket járnátok be egy Grand Theft Auto játék keretében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)