Hirdetés

GTA Chinatown Wars nyereményjáték - Nyertesek!

|

Végre, végre! Most gazdára lelnek Chinatown Wars ajándékaink.

Hirdetés

Egy hónap és egy hét telt el azóta, hogy közzétettük fél alvilágot megmozgató felhívásunkat, miszerint a keressük a három legkínaibb maffiózót, akinek oda tudjuk adni értékes Grand Theft Auto: Chinatown Wars ajándékcsomagjainkat. Nos, számszakilag hét gengszter jelentkezet a megmérettetésre, akiknek hatására már mi is evőpálcikával esszük a rizses pekingi kacsát, annyira elkínaiasodtunk. Nézzük is őket!

Farkas András nem a legkínaibb versenyzőnk, de minden kétséget kizáróan az egyik legjobban öltözködő gengszter nevezettjeink között. És persze egyike azoknak, akik tartanak otthon airsoft játékszereket. Legalább is reméljük, hogy fegyvere nem valódi, mert akkor borul a végeredmény.

 

 

Széplaki Tamás barátunk különösen meggyőzően alakítja a kegyetlen kínai Triád tagot, hisz az olcsó kínai napszemüveg mellé olcsó kínai géppisztoly is dukál. Az igazat megvallva már majdnem értesítettük a rendőrséget, mikor leesett, hogy egy vérszomjas kínai maffiózó nem tarthat otthon magánál matchboxot, Monopoly-t vagy Twistert, esetleg plüssállatkákat. Ez mentette meg szegényt.

Sinka László képe is nagyon meggyőző. Igazából csak kettő dolgot tudunk negatívumként megemlíteni. Az egyik, hogy ilyen kidolgozott hasizma még Malachitnak sincs, így némi Photoshop (vagy inkább Paint) munkát sejtünk a háttérben. Igaz egyéb árulkodó jelet nem is találtunk. A másik, hogy a Yakuza tudomásunk szerint nem kínai, hanem japán.

Lakner Máté inkább a kompozícióra helyezte a hangsúlyt, megbolondítva egy kis szépiával. Képén olyan klasszikus bűnözői motívumok szerepelnek, mint a lakótelep, a napszemüveg, a fejkendő, vagy épp a Csepel kemping kerékpár. Hisz ne feledjük, hogy a San Andreas C.J.-je is így kezdte. Igaz, az egy másik történet.

Kuczi Sándor bár tárgy nélkül küldte be a munkáját, sejtésünk szerint ő most kínai fejet vág. Ezért utólagos engedelmével Chinatown Wars nyereményjátékunkon indítottuk. Vagy lehet, hogy citromot evett és véletlenül elsült a webkamera?

Skorán Richárdról épp bevetés előtt készült ez a kép, amikor indult a Józsefvárosi piacra beszedni az ott kofáskodó földiektől az „adót". Arcát ezért is nem mutathatja, de mi -tekintettel munkaeszközeire- elhisszük, hogy valóban mandula szeme van nekije. A „Skorán" egyébként is ősi kínai név, mint az köztudott.

Végül de nem utolsó sorban Tóth Tamás maradt még hátra, akitől rögtön meg is kérdezzük, hogy mennyire fájt neki, mikor azt a tetszetős tetoválást készítették? Bár egy ekkora gengszter bizonyára rezzenés nélkül tűrte, amint sárkánya egy szempillantás alatt a feje alá került. Bár nálunk is minden ilyen flottul menne!


Fanfár és dobpergés! A nyertesek pedig....

III. helyezett: Farkas András, nyereménye egy GTA Chinatown Wars póló és egy csomag matrica

II. helyezett: Lakner Máté, nyereménye egy GTA Chinatown Wars póló, egy csomag matrica és két darab evőpálcikának álcázott Chinatown Wars stylus

I. helyezett: Skorán Richárd, nyereménye egy GTA Chinatown Wars póló, egy csomag matrica, két darab evőpálcikának álcázott Chinatown Wars stylus és egy eredeti Grand Theft Auto: Chinatown Wars játékszoftver

A nyereményeket jövő héttől, személyesen, előzetes egyeztetés után (nyeremenyjatek[qkac]idg.hu) tudjátok átvenni szerkesztőségünkben. Mindenkinek szívből gratulálunk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)