Hirdetés

GTA: Episodes from Liberty City - Mindig van egy lány...

|

Egy új trailer érkezett, immáron a második a GTA IV két DLC-jét összefogó csomaggal kapcsolatban.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV letölthető tartalmaival csak egy probléma van: Xbox Live exkluzivak. Ez bizony sok szomorúságot okoz mind a PC-vel, mind a PlayStation 3-mal rendelkező játékosok számára, nem csak azért, mert az előbbi videókból is látszott, hogy a The Lost and Damned után a The Ballad of Gay Tony sem lesz elhanyagolható darab.

Az alábbi videó az eddig valaha látott legizgalmasabb véleményem szerint, hiszen olyan akciójeleneteket látunk benne, amit eddig még soha, viszont elég intenzív nyálcsorgatásra ingerelnek. Van itt ejtőernyőzés, motoros ugratás, és természetesen jó sok robbantgatás, és mindenki számára hallgatható zene. A Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City október 29-én érkezik Xbox 360 tulajdonosok számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)