Hirdetés

GTA: Episodes from Liberty City - péntektől elérhető. Akciós az alapjáték, és fontos patch érkezett.

|

Az USA-ban már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a GTA IV kiegészítőjének PC-s és PS3-as változata. Akciós az alapjáték, és egy patch is érkezett.

Hirdetés

A GTA IV eddig kizárólag Xbox 360-on elérhető GTA: Episodes from Liberty City című kiegészítője végre megérkezett PC-re és PS3-ra is. A tengerentúli játékosok már tegnap óta vadul tolják, míg Európába 16-án, pénteken hajózik be. A Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony DLC-ket tartalmazó kiegészítő többfeleképpen is megvásárolható. Letölthetjük a két DLC-t a Games for Windows-ról vagy a PSN-ről egyenként 1200 MS pontért (15 $), illetve 19.99 $-ért, de akár dobozos változatban is megvehetjük egyszerre a kettőt $39.99 (PS3), illetve $29.99-os áron (PC).

Utóbbi változat előnye, hogy az alap GTA IV játék megléte nélkül is futtatható, de természetesen csak a DLC-k tartalmát élvezhetjük. A Rockstar a kieg megjelenésének örömére egy gáláns akciót hirdetett, melynek keretében a Games for Windows-on jövő hét keddig az alapjátékot meglepően jó áron, mindössze 15 dollárért megvehetjük, ami az Episodes from Liberty City-vel kiegészítve egy igen kellemes összeállítás.

A Rockstar a kiegészítő mellett egy új javítócsomagot is kiadott, ami szebb árnyékokat varázsol a játékba, egy kicsit optimalizál, kiiktatja a Rockstar Games Social Club alkalmazást, és természetesen bugokat is pusztít. Innen le is tölthetitek a 104 MB-os patch-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)